Ally Love is een veelzijdige vrouw, een pionier van de slash generatie door het dragen van een veelheid van hoeden. Ze is de CEO van Love Squad, een gemeenschapsorganisatie die vrouwen sterker maakt; een Peloton-instructeur, Brooklyn Nets arena host; een inspirerende spreker; en een Adidas wereldwijde ambassadeur.

Wie is Ally Love?

Nieuwsgierigheid en honger en haar positieve mindset zijn wat Ally Love dreef – nieuwsgierigheid naar wat er komen gaat en de honger van “Ik wil op het punt komen waar ik verdien te zijn.” Ally geeft toe dat Dale Carnegie’s How to Win Friends and Influence People en How to Stop Worrying & Start Living twee belangrijke boeken in haar leven zijn. Deze boeken hebben haar geholpen zichzelf te begrijpen en haar doel te vinden, zowel in haar begintijd in NYC als recentelijk.

Wat motiveert Ally Love?

Een van de basisprincipes die ze is gaan geloven is dat we ons comfortabel moeten voelen om ons ongemakkelijk te voelen. Haar moeder gaf aanvullend advies. “Als je je ongemakkelijk voelt, neem dan een pauze. Luister – je leert iets. Het betekent niet rennen. Het betekent niet veranderen. Het betekent niet weggaan!

Wat is een van de kernprincipes van Ally Love?

Ally’s hoge energie, positieve instelling en verlangen om nieuwe dingen te ontdekken hebben haar een goed afgeronde kennis opgeleverd van sport, mode, spreken in het openbaar, welzijn en activisme. Hoewel ze toegeeft dat ze nooit een cursus in zaken of leiderschap heeft gevolgd, heeft ze door ervaring, hard werken en liefde voor haar vele banen geleerd haar team en bedrijf te managen.

Ga met ons mee om te leren hoe je de leiding over je leven kunt nemen, te leren waar je goed in bent, negatieve gedachten te beheersen, angst te overwinnen, en – om te groeien en te slagen – je comfortabel te voelen met ongemakkelijk zijn.