Inleiding

Deze aflevering gaat over het nieuwe boek van Dale Carnegie & Associates, Take Command. Het boek richt zich op het helpen van professionals in de moderne wereld om te slagen in zowel hun persoonlijke als professionele leven. De gastheren van de show zijn Joe Hart en Michael Crom, de co-auteurs van het boek.

Een kijkje achter de schermen bij Take Command

Joe en Michael laten zien hoe zij de principes van Dale Carnegie in verschillende situaties hebben toegepast om Take Command te creƫren. Ze leggen uit hoe het boek een compilatie is van waargebeurde verhalen die dienen als handleiding om de leiding over ons leven te nemen.

Kernprincipes in Take Command

De presentatoren leggen uit dat het boek tot doel heeft jongere generaties vertrouwd te maken met communicatie- en leiderschapsprincipes van Dale Carnegie en anderen. Ze bespreken hoe het opbouwen van zelfvertrouwen, het vergroten van ons netwerk van steun, en bewuster worden ons kunnen helpen om in 2023 de leiding te nemen.

Waar kan ik het boek krijgen?

Luisteraars kunnen een exemplaar van het boek bestellen in hardcover, eBook of luisterboek bij hun favoriete boekhandelaar of op takecommandbook.io. Het boek is vanaf 10 januari online en in de winkel verkrijgbaar. Bezoek takecommand.com voor meer gratis bronnen en informatie over het boek.