High Impact Presentations

Ontwikkel je Presentatievaardigheden voor Professioneel Succes

Presentatievaardigheden zijn een essentiële competentie voor elke professional, of je nu ideeën presenteert in vergaderingen of presentaties geeft voor grotere groepen. In deze cursus leer je verschillende communicatie structuren zodat je in staat bent om beknopte, impactvolle boodschappen over te brengen. Zorg er daarom voor dat je onze training in presentatievaardigheden volgt voor professioneel succes.

Verhoog jouw Charisma met de High Impact Presentations Training

De meesten van ons worden niet geboren als “goede presentatoren”. Gelukkig is het een vaardigheid die je kan leren met de High Impact Presentations Training. Tijdens de cursus word je gecoacht in het effectief gebruiken van je lichaamstaal en stem. Hierdoor zal je charismatischer overkomen, meer betrokkenheid creeëren bij je publiek, en anderen positief beïnvloeden.

Maak een Impact met Elk Woord & Verbeter je Vaardigheden in Spreken in het Openbaar

In deze cursus leer je spreken in het openbaar, verbeter je jouw vaardigheden in presenteren voor een groep, en leer je hoe je een blijvende indruk achterlaat op elk publiek. Tijdens de training presenteer je 7 keer voor de groep terwijl je gecoacht wordt, wat leidt tot meer zelfvertrouwen in het spreken in het openbaar. Je zal ervoor zorgen dat je een impact maakt met elk woord.  

Leerdoelen van de Training

Een zelfverzekerde presentator worden

Je boodschap aanpassen aan het publiek

Communiceren met impact

Anderen tot actie aanzetten

Influence others to action

High Impact Presentations

17 & 18 Oktober 2024

Trainingsactiviteiten

Dag 1 – Breng Boodschappen Over op een Duidelijke en Geloofwaardige Manier

Dag 2 – Beïnvloed Anderen & Communiceer met Impact

High Impact Presentations Training - Klantgetuigenis

De coaching van de trainers was uitstekend, de feedback was afgestemd op de sterke en verbeter punten van elke deelnemer. Ik vond het geweldig dat het zo interactief was. Het materiaal is ook erg goed, het helpt om aantekeningen op een ordelijke manier te maken.

Deelnemer – Huntsman

High Impact Presentations - Klantgetuigenis

Extreem goede en uitgebreide training. Ik voelde me veilig om te experimenteren en was verrast over mijn eigen potential. Het waren geloofwaardige en authentieke trainers, die op een natuurlijk manier feedback gaven.   

Deelnemer – Air Liquide

Presentatietraining Op Maat - Klantgetuigenis

Echt interessant! De training heeft me meer zelfvertrouwen gegeven om te presenteren in de toekomst. De tips zijn zeer haalbaar en geven een goede houvast tijdens presentaties. De coaching tijdens elke presentatie heeft me geholpen om te weten waar ik op moet focussen.

Deelnemer– Itineris

High Impact Presentations - Klantgetuigenis

Ik heb al verschillende trainingen gehad op het gebied van presentatievaardigheden, maar deze was de beste. De training gaat veel dieper dan andere en is veel interactiever. Veel geleerd, zeer interessant en productief, ik zal het op de lange termijn gebruiken.

Deelnemer - Bristol-Myers Squibb

Presentatietraining Op Maat - Klantgetuigenis

Een meeslepende ervaring in de wereld van presenteren. Ik heb veel geleerd over mezelf, mijn spreekvaardigheden en mijn capaciteiten. Ik zag een groot verschil tussen het begin en het einde van elke dag. Alles wat ik heb geleerd zal me helpen in mijn dagelijkse professionele en persoonlijke leven.

Deelnemer – McCain

High Impact Presentations - Klantgetuigenis

Het helpt mensen echt om hun ongemakkelijke zone te betreden en deze comfortabeler te maken. De groei van de deelnemers was op dag 2 zichtbaar. Iedereen ging weg met waardevolle technieken om mee naar huis te nemen.

Deelnemer – Publieke Training

Presentatietraining Op Maat - Klantgetuigenis

De trainer was echt boeiend en creëerde een positieve omgeving. Het feit dat we twee keer presenteerden terwijl we feedback ontvingen, was zeer nuttig. Geweldig om snelle successen en tips te krijgen die zeer gepersonaliseerd waren voor iedereen.

Deelnemer – KPMG

Veelgestelde Vragen

In deze presentatietraining geef je 7 presentaties, waarbij we werken aan zowel de presentatie stijl als de structuur van je boodschap. Voor elke presentatie ontvang je een presentatie structuur die je invult met je eigen zakelijke inhoud. Vervolgens presenteer je voor de groep, terwijl je gefilmd en gecoacht wordt op je lichaamstaal, stem en communicatiestijl. De trainer bouwt voort op sterke punten en haalt iedereen uit hun comfortzone, zodat je een zelfverzekerde en impactvolle spreker wordt.

Deze training helpt je medewerkers en managers om effectief te communiceren, wat leidt tot meer duidelijkheid, minder tijdverspilling en meer betrokkenheid. Aangezien de gemiddelde manager tussen de 35% en 50% van hun tijd in vergaderingen doorbrengt, gaat een formele training over presenteren en communiceren zowel teamleden als managers altijd verder helpen. Deelnemers leren hun boodschap aan te passen aan het publiek, zodat het relevant is voor elke doelgroep, en worden zelfverzekerd in hun presentatie stijl.

Een paar voorbeelden waarom bedrijven deze presentatietraining doen:

  • Experts in staat stellen hun boodschap op een duidelijke manier uit te leggen
  • Leren hoe je een presentatie aanpast voor een leidinggevend publiek
  • Een presentatie brengen met meer betrokkenheid en interactiviteit
  • Boodschappen duidelijk structureren in vergaderingen
  • Meer overtuigend en invloedrijk worden tegenover anderen
  • … en nog veel meer!

Dale Carnegie trainingen zijn zeer interactief en praktisch. Je zult 7 keer presenteren terwijl je gefilmd en gecoacht wordt, wat betekent dat je de hele tijd op je voeten staat.

Voor online presentatievaardigheden is er een specifieke 0,5 dag workshop “How to Present & Engage Online” die zich richt op online presentatievaardigheden. Onze aanbeveling is om eerst de 2-daagse training te volgen, gevolgd door de online workshop.

Voor teams die gedeeltelijk of volledig op afstand werken, kunnen we het 2-daagse High Impact Presentations programma ook volledig online aanbieden (4 online sessies in plaats van 2 dagen face-to-face). We hebben dit al voor meerdere groepen gedaan omdat ze bijna helemaal remote werkte, en zo het meeste uit de sessies haalden. 

Ja, we kunnen de core training aanpassen afhankelijk van je tijdschema en doelstellingen. We raden altijd het 2-daagse format aan omdat dit leidt tot de meest significante transformatie, waarvoor de 2e dag echt nodig is. Dat gezegdzijnde, als je op zoek om specifieke competenties in presentatievaardigheden te ontwikkelen, kunnen we afzonderlijke modules van het programma leveren.

Hieronder kan je enkele voorbeelden vinden van op maat trainingen:

  • Commercial Storytelling: Een klant- of professioneel succesverhaal met impact te brengen door storytelling te gebruiken (0,5 dag)
  • Expert Info Duidelijk Maken: Boodschappen in eenvoudige taal communiceren aan een niet-expert groep (1 dag)
  • Presenter met Impact: De basisprincipes van goede presentatievaardigheden leren (0,5 of 1 dag)
  • Moeilijke Vragen Behandelen: Professioneel reageren op moeilijke vragen (0,5 dag)

Tijdens deze 2 dagen behandelen we geen PowerPoint training. Je krijgt wel tips over hoe je je slides kunt optimaliseren en hoe je ze effectief kunt gebruiken tijdens je presentatie

Dale Carnegie Training

Dale Carnegie is een wereldwijd trainingsbedrijf met kantoren in +70 landen en trainingen in +25 talen.
Wij brengen het beste in mensen naar boven op het gebied van communicatie, presentaties, leiderschap en verkoopvaardigheden.

Hoe maakt Dale Carnegie het verschil?

Wereldwijd bereik
Lokaal bereik

Met trainingen in meer dan 90 landen weet u zeker dat de wereldwijde training die u volgt relevant is voor uw lokale cultuur.

Interactieve
Aanpak

Wij geloven dat je leert door te doen, dus we hanteren een zeer interactieve aanpak in combinatie met coaching in de trainingsruimte

Dale Carnegie
Foundation

Je leert een mensgerichte aanpak gebaseerd op de ideeën van “How to Win Friends & Influence People”.

Op zoek naar meer informatie?

Scroll naar boven