Inleiding

Het Take Command eBook wordt geleverd met een begeleidend dagboek dat je leeservaring verbetert en je helpt inzichten en concepten om te zetten in actie. Het dagboek helpt je vertrouwen op te bouwen, een netwerk van ondersteuning te creëren en een intentioneel leven met visie te leiden.

Wat je zult leren

Take Command leert je een intentioneel leven te leiden door je gedachten, emoties, relaties en toekomst anders te benaderen. Het bevat verhalen van gewone mensen en deskundig onderzoek met goed presterende leiders om je volledige potentieel te ontsluiten en het leven te creëren dat je wilt.

Waarom je het nodig hebt

Al meer dan honderd jaar zorgt Dale Carnegie’s wijsheid in How to Win Friends and Influence People voor een gelukkiger manier van leven voor miljoenen. Take Command combineert Carnegie’s tijdloze principes met bekroonde training tot een meesterwerk over menselijke relaties.

Wat u ermee zult doen

Zet de volgende stap in uw persoonlijke of professionele leven door gebruik te maken van de elementaire hulpmiddelen en concepten die in Take Command worden behandeld. Laat je horen in een vergadering, neem een leiderschapsrol op je, of bouw een beter ondersteunend netwerk op met behulp van dit boek en het bijbehorende dagboek. Bestel uw exemplaar in hardcover, ebook of luisterboek op takecommand.com.

Download hier