Over Dale Carnegie

Dale Carnegie Trainingen, opgericht in 1912, is geëvolueerd van het geloof van één man in de kracht van zelfverbetering tot een trainingsbedrijf met kantoren over de hele wereld.

Dale Carnegie is zelf gestart als verkoper en was gepassioneerd door het delen en overbrengen van zijn opgebouwde kennis en praktijkervaring naar anderen. Hij begon deze passie waar te maken door Presentatie Trainingen te geven aan de YMCA. Al snel ontdekte hij dat presenteren niet het enige was waarmee zakenmensen een uitdaging hadden, maar het opbouwen van relaties en samenwerken met anderen was het moeilijkste deel van hun carrière. Hij zocht een boek over dit onderwerp en vond niets, dus besloot hij er zelf een te schrijven. Door jarenlange ervaring en diepgaand onderzoek te bundelen, werd de bestseller ‘Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt’.

Meer dan 100 jaar later is zijn oorspronkelijke kennisbestand voortdurend bijgewerkt, uitgebreid en verfijnd door bijna een eeuw aan zakelijke ervaringen uit het echte leven. De franchisenemers van Dale Carnegie over de hele wereld (190+) trainen nu organisaties van elke omvang om te groeien op basis van zijn aanvankelijke overtuiging. Het resultaat van deze collectieve, wereldwijde ervaring is een groeiend reservoir aan zakelijk inzicht waar onze klanten op vertrouwen om resultaten te behalen.

Wereldwijd Bereik met een Lokale Toets

Wij trainen in +90 landen met een pool van +2.500 trainers, waardoor we zowel op jullie lokale als globale trainingsnoden kunnen beantwoorden. Ons strict certificatieproces, zorgt ervoor dat onze trainers wereldwijd dezelfde kwaliteit leveren.

Hoe je vrienden maakt & mensen beïnvloedt

Dale Carnegie ontdekte dat er één vaardigheid was die succesvolle zakenmensen onderscheidde: de vaardigheid om goede relaties met anderen op te bouwen. Zijn onderzoek resulteerde in het boek ‘Hoe je vrienden maakt en mensen beïnvloedt’, al meer dan 100 jaar een bestseller.

Coaching Methoden

Wij zijn van mening dat je moet starten bij een intrinsieke verandering om betere resultaten te behalen. Daarom beginnen we altijd met een verandering in je mindset, waarna je de tools leert om je performance te verhogen. Onze coaching technieken brengen het beste in mensen naar boven door te vertrekken vanuit je sterke punten en je uit je comfort zone te halen.

Performance Change Pathway

Voor ons begint en eindigt het leerproces voor en na de training. We omkaderen elke training door een leertraject, wat we de ‘Performance Change Pathway’ noemen. Dit integreert digitale contactpunten, assessments en face-to-face of Live Online training om echte gedragsverandering te bereiken.

Globale & Lokale Erkenning

We dragen kwaliteit hoog in het vaandel en willen altijd aan de hoogste eisen voldoen:

  • KMO Portefeuille Accreditatie
  • TOP 20 Sales & Leadership Companies Wereldwijd
  • Trainer Certificatie Process is ISO9001 certified