Webinar: From Survive to Thrive

In deze webinar delen we de resultaten van ons onderzoek over wat een organisatie veerkrachtig maakt en hoe je je werknemers kan steunen in een wereld die snel verandert. Deze webinar wordt gegeven door Joe Hart, CEO bij Dale Carnegie & Associates en Mark Marone, Hoofd van Onderzoek.

Download hier
2023-02-09T10:55:51+00:00

Webinar: From Survive to Thrive

In this webinar, we share our research findings to help you to better understand organizational agility and identify ways to prepare your workforce to adapt and thrive in the rapid changes taking place around us every day. To listen to this pre-recorded webinar, please download a copy of how to access the webinar below. This webinar is presented by: Joe Hart, President and CEO, and Mark Marone, Director, Thought Leadership.

Download here
2023-02-09T10:55:21+00:00
Go to Top